Wedstrijden 2018


Wedstrijdkalender:

Wedstrijd Datum Locatie
Nestor Trophy 1 11 maart   Heeg
Nestor Trophy 2  29 april   
     
Cafe Race  25-27 mei  
Mayday Matchrace 5-6 mei  
     
Nestor Trophy 3 

NSK Teamzeilen  

2-3 juni  
     
Leidse Onderlinge    
ZOK  6 mei  
     
Nestor Trophy 4 –

tijdens finish Volvo  Ocean Race

25-26 juni  

 

NESTOR TROPHY
Vanuit V.N.S.Z. Nestor wordt de landelijke competitie Teamzeilen voor studenten georganiseerd: de Nestor Trophy. Per jaar worden een aantal evenementen en een Nederlands Kampioenschap georganiseerd. De wedstrijden vinden plaats op verschillende locaties in het land en worden door verschillende commissies georganiseerd. Alle wedstrijd-dagen leiden tot een overall klassement met een winnaar!

 

NSK ZEILEN
NSK
Eén van de laatste wedstrijden, als de dagen weer korter worden, is het NSK (ofwel: Nederlands Studenten Kampioenschap) in oktober. Een grote wedstrijd op Valken met 70 deelnemende boten waar je als beginneling en als gevorderde terecht kunt. En een studenten kampioenschap is niet compleet zonder mooie feestjes!

 

Waolenwiert wedstrijden 
Een aantal zondagen in het jaar worden de wedstrijden van onze Maastrichtse zustervereniging de Waolenwiert gevaren op het Grindgat. Laagdrempeliger kun je het niet krijgen, dus geen reden om niet mee te doen! Zowel Valk als Laser is welkom. Deelname is helemaal gratis.

 

Mayday matchrace
Mayday
Sinds Mayday bestaat, organiseert zij de Maydaymatch: dé Matchracewedstrijd van het jaar!

Matchracen is een spectaculaire wedstrijdvorm. Het is een tactisch spel, schaken op het water, boot tegen boot. Het principe is eenvoudig: slechts twee boten varen tegen elkaar en de eerste die de finishlijn doorkruist heeft gewonnen.

Het NSK Matchracen heeft twee klasses, waardoor zowel beginnende zeilers (silverfleet) als gevorderde zeilers (goldfleet) mee kunnen doen: iedereen is welkom! Je vaart met drie mensen per team. Daarnaast zal de Nicolaas Mulerius aanwezig zijn: de gevorderde borrelaar komt dus ook aan zijn trekken…

 

Leidse onderlinge
leidse onderlinge

Wil je een dagje feesten op het water EN hard werken met zeilen, jagen, bomen en peddelen op je valkje? Of weet je nog veel betere manieren om je boot vooruit te krijgen zonder motor? Dan mag je de Leidse Onderlinge op de Kagerplassen niet missen.

Als je deelneemt aan wedstrijden kun je punten verdienen voor het wedstrijdklassement! Dus doe mee, en win de Lagakaricup! 

Voor vragen of aanmeldingen mail naar:

wedstrijden@lagakari.nl

U kunt onze “privacy policy” vinden op www.lagakari.nl/policy 
Copyright © Dandelion by Pexeto