Sponsors


Wie zijn wij?

De Maastrichtse Studenten Zeilvereniging Lagakari, hierna te noemen als Lagakari, is in 1987 geboren. Sindsdien is Lagakari uitgegroeid tot een bruisende vereniging, kenmerkend door:

– Het veelvuldig organiseren van zeilmiddagen en activiteiten        

– Een wekelijkse borrel in het centrum van Maastricht

– Veelzijdigheid onder leden, zoals; verschillende nationaliteiten, studies en jaargangen     

Wat doen wij?

Zeilen staat voorop binnen Lagakari. Onze vloot bestaat uit: twee kielboten en vier zwaardboten. Onder onze leden bevinden zich zowel beginnelingen in de zeilsport, als zeer ervaren instructeurs.

Lagakari is actief op zeilgebied in de vorm van:

– Het geven van zeillessen aan leden in Maastricht

– Het volgen van externe lessen, volgens het officiële CWO-systeem

– Deelnemen aan wedstrijden door het hele land

– Organiseren van zeilweekenden in Friesland

Wat kunt u voor ons betekenen?

Wij willen graag onze leden de mogelijkheid blijven bieden om deel te nemen aan alle verschillende zeilactiviteiten. Daarom is het van belang dat onze leden worden opgeleid tot instructeur en ons zeilmateriaal in een goede staat verkeerd. Hiervoor is een aanvulling op onze liquide middelen wenselijk. Dit proberen wij te bereiken door middel van sponsoring. Hiervoor doen wij een beroep op het bedrijfsleven om dit doel te kunnen realiseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen zorgen voor naamsbekendheid, zowel binnen als buiten Maastricht. Dit bieden wij in verschillende vormen aan:   

Adverteren:

– Website: www.lagakari.nl          
Hier is een advertentie, uw logo en/of een link naar uw website mogelijk.

– Wekelijkse, digitale nieuwsbrief:
Dit is een beschrijving van de wekelijkse (zeil)-activiteiten en nieuwtjes.

– Verenigingsblad ‘De Reefknuttel’: Deze verschijnt 5x per jaar, waarbij alle nieuwtjes over de verenging, het zeilen en onze activiteiten gelezen wordt door onze 60 leden.

– Almanak ‘Het Smoelenboek’:
Deze verschijnt eenmalig aan het begin van het jaar, waarin alle leden een stukje over zichzelf schrijven, wat zorgvuldig door alle leden wordt gelezen.

Lees Meer

Promotie van logo/slogan:

– Vast assortiment van kleding:

Trui, vest, polo, joggingbroek, zwembroek, zonnebril, zeiljas, weekendtas en commissiekleding voor onze 4 vaste commissies. Dit wordt gedragen naar alle zeilactiviteiten, de wekelijkse borrel en bij bezoek aan andere studentensteden.

– Vast assortiment van promotiemateriaal:

Posters, flyers en stickers. Deze worden veelvuldig verspreid door het jaar heen en met name in onze introductieperiodes in september en maart.

– Promotie tijdens grootschalige activiteiten:
Onder andere Nationale Studenten Kampioenschappen en de introductieweek. Hiervoor wordt apart promotie gemaakt door middel van passende flyers, posters en aparte kleding.

Lees Meer

Een overzicht van de tarieven voor adverteren en/of promotie van logo/slogan vindt u in het document onderaan deze pagina. Het is mogelijk om zelf te kiezen op wat voor manier u wilt sponsoren en zo eigen sponsorpakket samen te stellen. Op deze manier is het mogelijk om te kiezen wat het beste bij uw bedrijf past.

Tarieven Sponsoring

Sponsorcontract

U kunt onze “privacy policy” vinden op www.lagakari.nl/policy 

Copyright © Dandelion by Pexeto