M.S.Z.V. Lagakari

Welkom op de website van de Maastrichtse studenten zeilvereniging MSZV Lagakari!

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, stuur dan vooral een mailtje naar info@lagakari.nl.

Update corona virus

De laatste maanden heeft het bestuur zich bezig gehouden met zowel de nieuwe maatregelen van het corona virus als manieren om leden betrokken te houden bij de vereniging. Daarom vinden al onze activiteiten momenteel online plaats. 

Na de versoepeling van de maatregelen is het weer mogelijk om de boten te zeilen, doordat dit een buiten sport is. Wel moeten wij op de haven nog steeds 1,5m afstand houden en ons houden aan het corona beleid die door het bestuur is gecommuniceerd. De borrel en andere online activiteiten zullen voor nu nog online plaatsvinden. Wanneer dit veranderd zal het bestuur de leden zo snel mogelijk inlichten. 

Wil jij ook bij M.S.Z.V. Lagakari? 

ABen jij geinteresserd in zeilen bij de studenten zeil vereniging van Maastricht, maar weet je niet precies hoe je ons beter kan leren kennen in deze corona tijd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de email (info@lagakari.nl) of via Facebook/Instagram (MSZV Lagakari/mszv_lagakari). Houd een oog op onze website voor toekomstige updates over de intro periode. Hopelijk tot volgend jaar!

Groetjes,

Bestuur ‘Njord’


Nea Mikkela, Anne Braakman, Valerie Lenigk, Alissia Devreux and Mathias Leclercq.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for mszv_lagakari is not valid or has expired. Feed will not update.

There’s an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin’s Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

U kunt onze “privacy policy” vinden op www.lagakari.nl/policy