Inschrijf formulier: NL-Jaar-Subscription-Form-2020-2021

Subscription form:EN; Full Year; Subscription Form 2020-2021 (1)

Inschrijf formulier intoductie weekend

Lid worden van MSZV Lagakari kan tijdens een van onze twee jaarlijkse introductieperiodes. De eerste is van de Inkom tot eind September, en de tweede is onze introductieperiode in het voorjaar. Als je lid wil worden maar nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of social media. We zijn altijd blij om van enthousiaste potentiële leden te horen!


Hier zijn een aantal vaak gestelde vragen: 

Heb je interesse? Kom kennis maken! Iedere donderdag borrelen wij bij De Dikke Dragonder vanaf 22:00u.

Om lid te worden, dien je €85,00 (vanaf de lente €50,00) lidmaatschap per jaar te betalen en een UM Sport lidmaatschap ”Sports” aan te schaffen. Deze kun je bestellen via de webshop van UMsport. Tevens kun je hier voor meer informatie over het lidmaatschap ”Sports” terecht. Wanneer je lid bent heb je recht op de volgende zaken:

  • Deelname aan al onze activiteiten
  • Gebruik maken van onze boten
  • Toegang tot de theorieavonden
  • Meerdere malen per jaar ontvang je het verenigingsblad de Reefknuttel
  • Eenmaal per jaar ontvang je het smoelenboek
  • Actieve deelname in onze commissies
  • De mogelijkheid om je via Lagakari in te schrijven voor alle Studentenwedstrijden in Nederland
  • Externe en/of interne zeillessen

Heb je interesse om lid te worden en heb je nog vragen? Mailen naar info@lagakari.nl kan altijd. Ook kun je het bovenstaande inschrijfformulier invullen en opsturen via de mail. 

Let op, bij lid worden is het lidmaatschap ‘sports’ bij UM sport vereist

Q & A

De INKOM zal dit jaar anders zijn dan voorgaande jaren. Toch we willen je de kans geven om antwoord te krijgen op al je vragen over het zeilen bij M.S.Z.V. Lagakari. Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, stuur dan vooral een mailtje naar info@lagakari.nl.

Hoe groot is de vereniging?

Lagakari is een vereniging van ongeveer 80 leden. Lagakari bestaat voor ongeveer 50% uit internationale leden en 50% uit Nederlandse leden. Leden van Lagakari volgen diverse studies aan verschillende faculteiten. Iedereen is welkom bij Lagakari!

Moet je kunnen zeilen om lid te worden van M.S.Z.V. Lagakari?

Nee, zeker niet! Sommige leden zeilen al hun hele leven, anderen stappen voor het eerst op een boot tijdens onze open zeilmiddagen. Bij Lagakari kan je binnen de vereniging zeillessen krijgen. Daarnaast sturen wij onze leden op externe lessen om hun CWO’s (zeil diploma’s) te halen. Ook is het mogelijk om, met of zonder ervaring, mee te gaan met een team naar één van vele zeilwedstrijden door heel Nederland. 

Heb je wel al veel zeilervaring, dan kan je binnen de verenging instructeur worden en/of je zeil skills nog verder ontwikkelen. 

Hoe vaak kan je zeilen en hoe werkt dat met aanmelden? 

Gedurende het jaar worden er vanuit de vereniging verschillende zeilweekenden georganiseerd. Zo kan je in november mee op het ‘Bikkelweekend’ en in mei extra lessen krijgen op het ‘Lagakari Instructie weekend’. Verder worden er in het zeilseizoen verschillende les weekenden in Maastricht georganiseerd door de Opleidingscommissie.  

Door het hele jaar heen kan je zeilen op het Grindgat van de Maas. Op het moment dat je een bepaald zeil niveau bezit mag je zelf een boot meenemen om te gaan zeilen. Tot die tijd kan je lessen inplannen bij de verschillende instructeurs binnen de vereniging. Hoe dit precies werkt kun je vinden op de website onder ‘lessen’ 

Naast de zeilactiviteiten van de vereniging, organiseren andere verenigingen verschillende tochten en wedstrijden waar Lagakari aan mee doet, zoals de Nestor Trophies en de Cafe Race.   

Welke andere activiteiten zijn er naast zeilen?

Naast het zeilen borrelen wij elke donderdagavond vanaf 22:00 bij ‘De Dikke Dragonder’. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie, de AcCie, verschillende niet- zeil gerelateerde activiteiten zoals het Dies-diner, een bierproeverij, spelletjes avonden en andere leuke activiteiten

Zijn er verplichtingen en welke dan?

We hopen natuurlijk wanneer je lid wordt van Lagakari je vaak te zien, maar de keus is aan jou. Er zijn geen verplichte weekenden of borrels. Wel vragen we dat je je één keer per jaar inzet voor de vereniging tijdens een werkactie. 

Hebben jullie een ontgroening?

Nee, Lagakari heeft geen ontgroening. 

Wel gaan we elk jaar het laatste weekend van september op introductieweekend in Friesland. Tijdens dit weekend zeilen we door Friesland. De avonden sluiten we af met een feestje. In dit gezellige weekend leer je de leden en de vereniging beter kennen zonder een ontgroening. Voor sommigen is dit nog een laatste moment om te beslissen of ze lid van Lagakari willen worden. Je hoeft dus nog geen lid te zijn om mee te gaan op introductieweekend. 

Dit jaar zal het introductieweekend er anders uit zien. Hoe precies laten we nog weten. 

Hoe hoog is de contributie?

Bij Lagakari betaal je voor een jaarlidmaatschap een contributie van 86 euro. Halfjaarsleden (herfst of lente) betalen 50 euro contributie voor een half jaar.

U kunt onze “privacy policy” vinden op www.lagakari.nl/policy