Welkom op de website van de Maastrichtse Studenten Zeil Vereniging Lagakari.

Update Coronavirus 

Het bestuur van Lagakari is gedurende de afgelopen maanden druk bezig geweest met het uitwerken van manieren om om te gaan met de maatregelen omtrent coronavirus, en toch leden bij de vereniging betrokken te houden. Daarom vinden al onze activiteiten op dit moment online plaats en hebben we lange tijd niet kunnen gaan zeilen. 

Na de aangekondigde versoepeling van de corona maatregelen op 6 mei, is het beoefenen van buitensporten op 1,5 meter afstand weer toegestaan. Dat brengt natuurlijk de vraag met zich mee of het weer mogelijk is om te gaan zeilen op onze valken en lasers. 

Op dit moment staat het bestuur in contact met verschillende instanties om te overleggen hoe we het water weer op kunnen op een veilige, verantwoorde manier.  Wanneer hier meer duidelijkheid over is laten wij dit uiteraard zo snel mogelijk weten aan de leden. 

De borrels en andere activiteiten zullen voorlopig nog wel online worden voortgezet, uiteraard laten we het ook weten als hierin een verandering mogelijk is. 

 

Ook lid worden van MSZV Lagakari? 

Heb jij interesse om ook te komen zeilen bij de studentenzeilvereniging van Maastricht, maar weet je door de maatregelen omtrent het Coronavirus niet goed hoe je ons beter kan leren kennen? Neem dan vooral contact met ons op de mail (info@lagakari.nl) of via een berichtje op Facebook of Instagram (MSZV Lagakari/mszv_lagakari). Houd onze site in de gaten voor updates over onze introductieperiode. We hopen je volgend jaar te zien! 

 

Namens bestuur “Argo”
Dorian Wevers, Jasmijn Godding, Bas Putman, Jonathan Mertens en Stefan Raats.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for mszv_lagakari is not valid or has expired. Feed will not update.

There’s an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin’s Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

U kunt onze “privacy policy” vinden op www.lagakari.nl/policy