De Weduwe


HET weekend van het jaar bij Lagakari: introweekend!!!

Een heel weekend zeilen in Friesland en uiteraard party tot in de kleine uurtjes. Maar dat is niet het enige mooie aan dit weekend. Tijdens het introweekend zeilen we namelijk niet alleen maar op valken, maar ook op een skûtsje! Het skûtsje draagt de naam “de Weduwe”, een prachtige platbodem die al meer dan 100 jaar in de vaart is.

Bij het aan boord gaan, wordt ze dus uiteraard op een gepaste manier begroet. Ook neemt deze “strontschuit” deel aan wedstrijden en dat levert van tijd tot tijd ook een mooie eerste plaats op in, o.a. de Strontrace.

Aan het roer staan twee supergezellige schippers: Fred en Ettie. Ze betrekken ons helemaal bij het skûtsjesilen: de zwaarden steken, de gigantische zeilen hijsen,… En het gevoel wat je krijgt als je vervolgens in de zeilen staart terwijl je op het dek ligt te relaxen, is niet zomaar met woorden te omschrijven. Het is gewoon puur genieten!!!

Wil je vaker (dan een keer per jaar) skutsjesilen, verzamel dan je familie of vrienden bij elkaar en ga een dag of weekend op de Weduwe zeilen!! Dé ultieme familiedag!!!

www.skutsjeverhuur.nl

U kunt onze “privacy policy” vinden op www.lagakari.nl/policy 

20010504202213137

Copyright © Dandelion by Pexeto