Bestuur


’32e bestuur Fluctus’ ~2017-2018 ~ der M.S.Z.V. Lagakari


Voorzitter

Inge Vliex

Hee Lagakariërs!
Ik ben Inge en ik zal jullie voorzitter zijn dit jaar. Ik ben 19 jaar oud en ik kom uit een klein dorpje niet ver van Maastricht. Ik studeer University College. Vanaf dat ik klein was, vond ik zeilen leuk. Samen met mijn ouders ging ik zeilen in Friesland, en uiteindelijk mocht ik zelf met een optimist het water op. Toen ik ouder werd, ging ik op zeilkamp en uiteindelijk ben ik zwaardboot instructeur geworden. Dit jaar hoop ik dat ik mijn passie voor zeilen met jullie kan delen! Er staan een hoop leuke zeil (en niet) zeil-gerelateerde activiteiten op de planning en ik hoop dat jullie hiermee veel plezier zullen hebben! Als je vragen hebt, of gewoon even wilt kletsen, kan je me altijd op de borrels vinden! (Appen, mailen etc. kan natuurlijk ook gewoon).
Tot snel! 

Secretaris

Rana Schreurs

Hoi lieve Lagakari leden!
Mijn naam is Rana Schreurs en ik ben jullie secretaris voor komend jaar. Ik ben 18 jaar oud, kom uit Tilburg en ben tweedejaars International Track in Medicine student. Dit is mijn tweede jaar bij Lagakari. Vorig jaar zat ik in de LIWCie, een commissie die het leukste lesweekend van het hele jaar organiseert! We hebben thuis een zeilboot waardoor ik altijd al enthousiast was over zeilen maar door de lesweekenden en wedstrijden die Lagakari aanbiedt ben ik zeilen nog veel leuker gaan vinden. Ik hoop jullie op alle activiteiten en borrels te zien en jullie kunnen me altijd een berichtje sturen met vragen/ ideeën/ opmerkingen  

Penningmeester

Jasper van de Nieuwenhuijzen

Heey Lagakari leden, ik ben Jasper van de Nieuwenhuijzen, de penningmeester voor het komende jaar. Ik ben 20 jaar en ik zit in het eerste jaar van de bachelor: Data Science and Knowledge Engineering. Dit is mijn eerste jaar bij Lagakari, ik heb alleen niet het gevoel dat ik bij een vereniging ben gegaan, maar in een familie ben gekomen. Ik heb tot nu toe nog vrij weinig zeilervaring, dus ik heb er vertrouwen in dat ik, naast mijn taak als penningmeester, hier veel ga leren. Als penningmeester ga ik over alle financiën voor dit jaar. Voor vragen, opmerkingen of feedback ben ik altijd bereikbaar via mail, whatsapp, facebook en je kan natuurlijk altijd vragen stellen tijdens activiteiten of borrels. Ik hoop iedereen veel te zien en ik weet zeker dat we er samen een geweldig jaar van gaan maken!

Hoofd Zeilcie

Mohit Nebhwani

Hallo!
Ik ben Mohit Nebhwani en ik ben het nieuwe Hoofd ZeilCie (Zeil technische Commissie). Een beetje achtergrondinformatie van mezelf: Ik ben nu 20 jaar oud en ik ben opgegroeid op het prachtige Caribische eiland Sint Maarten en ik studeer Geneeskunde. Ik heb leren zeilen ca. 4 jaar geleden toen ik deel uitmaakte van het zeilteam op 10 meter lange boten. Als je ooit in technische problemen met onze mooie Lagakari boten hebt, voel je vrij om me te bellen of met mij te appen, zodat we de problemen kunnen aanpakken en ervoor zorgen dat we kunnen blijven varen met onze prachtige boten.

Hoofd Pubcie

Didier De Loo

Lieve leden,
Mijn naam is Didier De Loo, hoofd Publiciteit van Lagakari voor het jaar 2017-2018. Ik ben een tweedejaars International Business student van 19 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Sittard (lekker dichtbij). Ik ben sinds september 2016 lid van Lagakari en heb er al een top jaar opzitten! Voordat ik lid werd bij Lagakari had ik nog bijna nooit op een zeilboot gezeten. Na een jaar heb ik al veel geleerd en veel mooie zeilmiddagen en –weekendjes meegemaakt. Als je nog een goed idee hebt voor de PubCie of een leuk verhaal spreek me dan gerust aan

Hoofd Accie

Jeske de Vries

Hallo lieve Lagakarileden, mijn naam is Jeske de Vries en dit jaar ben ik hoofd Accie! Ik ben Nederlands, oorspronkelijk uit Tilburg, Brabant, en ik ben 22 jaar. Ik ben nog niet heel lang lid bij Lagakari, al voelt het wel zo want iedereen bij Lagakari is heel verwelkomend. Als hoofd Accie ben ik verantwoordelijk voor de niet-zeil-gerelateerde activiteiten zoals de cycling dinner, eerstejaarsactiviteit en andere activiteiten. Wat goed uitkomt, want ik ben niet echt een ervaren zeiler, maar ik heb wel veel ervaring met plezier hebben (lees, drinken)! Dit jaar is mijn doel om keigave activiteiten te organiseren samen met mijn commissie! Ik hoop er ook op dat er veel mensen komen en dat deze activiteiten onze leden samenbrengt, vooral buiten het zeilseizoen. Dus als je nog leuke ideeën hebt voor een activiteit, hoor ik het graag! Ik kijk ernaar uit om jullie op de wateren, de borrels of tijdens de activiteiten te zien!

U kunt onze “privacy policy” vinden op www.lagakari.nl/policy 

Copyright © Dandelion by Pexeto