Bestuur


’33e Bestuur Navita’ ~2018-2019 ~ der M.S.Z.V. Lagakari

Voorzitter

IMG_8911.jpg

Dorian Tamminga

Hoi allemaal, 

Ik ben Dorian, voorzitter en hoofd van Wesp dit jaar. Ik zal mezelf eerst even voorstellen, ik studeer MSP, met de focus op biologie.  Dit is mijn tweede jaar in Maastricht ik kom oorspronkelijk uit Wageningen. Sinds ik klein ben heb ik vaak met mijn familie in Friesland gevaren. Terwijl ik eigenlijk altijd bang was voor het schuin gaan, weet ik nog goed dat mijn oom me altijd knopen leerde om me af te leiden. Nadat ik beetje bij beetje leerde hoe ik een valk zelf kon zeilen kreeg ik er steeds meer plezier in. Nu wil ik graag nog meer en beter leren zeilen in zowel valken als lasers. Ik hoop dat we samen met Lagakari een geweldig jaar hebben en de kans krijgen om veel te zeilen.

Secretaris

 

IMG_8949.jpg 

Leonoor Verbaan

Hallo! Mijn naam is Leonoor Verbaan en ik ben secretaris en vice-president van Lagakari. Ik kom uit Den Haag in Nederland en ik woon nu twee jaar in mijn studentenflatje terwijl ik aan MSP studeer. Als ik geen games speel of uni doe, zit ik gezellig ergens te borrelen of een feestje te zoeken (misschien moet ik ook een keer gaan sporten?). Ik houd erg van gezelligheid en tijd doorbrengen met vrienden. Lagakari is dus een geweldige plek om dit te vinden! Tussen de gezelligheid door ben ik bezig mijn zeilniveaus en ervaringen bij te spijkeren en ik probeer zo veel mogelijk te leren. Vroeger ging ik vaak met mijn familie zeilen of op een kleine zeilvakantie (soms met een begeleider gelukkig want in het begin bakten we er echt niks van). Het was altijd harstikke leuk en nu probeer ik dus mijn levels omhoog te krijgen. Als secretaris hoop ik voor alle leden een aanspreekpunt te zijn en wil ik er voor zorgen dat alles zo georganiseerd mogelijk verloopt. Ik ben er meestal ook bij activiteiten en altijd op de borrel (behalve bij belangrijke omstandigheden). Dus lieve lezer als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze aan me te stellen. Hopelijk zie ik je bij het zeilen!

 

Penningmeester

Dorian Wevers

Hey! Mijn naam is ook Dorian (super (on)handig!) Dit is mijn eerste jaar in Maastricht en bij Lagakari. Ik studeer Liberal Arts and Sciences aan University College Maastricht. Sinds begin februari ben ik penningmeester en houd ik mij bezig met de financiën van de vereniging. Dit een leuke klus, zeker met de aankoop van onze nieuwe boot. Ik heb wel eens eerder gezeild, maar heel veel ervaring heb ik niet. Ik kan ondertussen de klauwval en de piekenval uit elkaar halen en hoop snel mijn CWO 2 te halen. Mocht je vragen hebben stuur dan vooral een e-mail of spreek mij een tijdens de borrel (en koop een biertje voor me.) Liefs!

Hoofd Zeilcie

joanita.jpg

Joanita van Santen

Hey Lagakariërs!

Ik ben Joanita en ik ben hoofd ZeilCie en WedCie dit jaar. Om te beginnen een beetje over mezelf: Ik ben 19 jaar, kom uit Weesp en dit is mijn tweede jaar in Maastricht en in mijn studie MSP. Wat betreft het zeilen heb ik er in 2013 kennis mee gemaakt bij de waterscouting, waar er wordt gevaren met Lelievletten. Beetje bij beetje, begon ik het onder de knie te krijgen tot het punt waar ik naar zeilschool ben gegaan voor mijn CWO 3. Daarna ben ik hier bij Lagakari beland om tijdens mijn studententijd nog te kunnen blijven zeilen. Tussen al het onderhoud door van de ZeilCie, zal je mij ook dus vaak in de haven zien voor een middagje zeilen. Ik hoop dat iedereen dit jaar ook zoveel mogelijk gaat zeilen en doe vooral ook aan wedstrijden mee! Tot snel op het water en ik zal mijn best doen ook dit jaar de vloot drijvende te houden!

 

Hoofd Pubcie

IMG_8850.jpg

Hanna Simpson

Hallo iedereen,

Ik ben Hanna en ik ben hoofd van PubCie dit jaar. Ik ben verantwoordelijk voor de publiciteit van Lagakari en mijn taken bestaan uit het schrijven van de wekelijkse nieuwsbrief, het updaten van onze websites en het organiseren van de ledenkleding. Samen met mijn fantastische commissie (jullie zijn geweldig) heb ik ook het Smoelenboek en de Reefknuttles samengesteld. Ik ben bijna een derdejaars student bij MSP en dit is mijn tweede jaar in Lagakari. Ik ben zo blij dat ik in het bestuur zit , want ik ben dit jaar zoveel meer betrokken geraakt bij Lagakari en mijn collega bestuursleden zijn echt fantastisch. Ik hoop jullie allemaal te zien bij de drankjes elke donderdag en bij de activiteiten en natuurlijk op het water! Tegen het einde van mijn bestuurlijk jaar hoop ik schipper van de valken te zijn en  mijn Friese familie trots te maken!

Hoofd Accie

IMG_8972.jpg

Claudia Miguel Sanz

Beste Lagakarians,

Ik ben Claudia en ik ben jullie nieuwe hoofd van Accie. Ik kom uit Spanje, (zoals jullie misschien allemaal al gemerkt hebben vanwege mijn accent). Ik ben 21 jaar en ik ben in mijn laatste jaar van de Biomedische Wetenschappen (eindelijk klaar, hallelujah!). Deel uitmaken van Lagakari en deel uitmaken van het bestuur is zeker de beste beslissing die ik dit jaar heb genomen. Ik vind het heerlijk om alle activiteiten te organiseren waar zoveel geweldige mensen aan deelnemen. Het geeft me zoveel voldoening en plezier! Van jongs af heb ik gezeild in een van mijn favoriete steden in Spanje, Santander. Ik hield altijd al van deze sport, het contact met de zee, het voelen van de zon in je rug en de wind in je haar. Het is gewoon ongelooflijk! Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien na Kerstmis en om nog meer geweldige herinneringen op te bouwen met Lagakari.

U kunt onze “privacy policy” vinden op Privacy-Policy-Lagakari (1)

Copyright © Dandelion by Pexeto