Bestuur


’31e bestuur Planée’ ~2016-2017 ~ der M.S.Z.V. Lagakari

_MG_4821

Voorzitter
Hoi lieve leden, Ik ben Crissy Rudolphi en zal komend jaar jullie voorzitter zijn. Ik ben 20 jaar, kom uit Arnhem en zit nu in het 3e jaar van mijn Bachelor Biomedical Sciences. Ik ben pas sinds april lid, maar het voelt als een familie waar ik in terecht ben gekomen. Zeilen doe ik al ongeveer mijn hele leven, van een cursist in de Optimist tot instructeur in de Laser Vago. Bij Lagakari heb ik al veel mooie momenten mee mogen maken, en hopelijk worden dat er dit jaar alleen maar meer! Ik hoop er dan ook samen met jullie een mooi jaar van te maken! Als jullie vragen hebben of gewoon gezellig willen kletsen kun je me altijd bereiken via de mail/whatsapp of de postduif.

14991407_1492482530765963_154623607473265516_o

Secretaris
Hallo Lagakariers! Mijn naam is Marle Poppelaars en dit jaar zal ik jullie secretaris zijn. Ik ben 20 jaar oud en derdejaars student Biomedische Wetenschappen. Ik ben nu een jaar lid en sinds de eerste dag heb ik me welkom gevoeld binnen Lagakari! Voor ik bij Lagakari kwam had ik nog geen zeilervaring, maar na een aantal weekenden in Friesland, lesweekenden, wedstrijden, en een cursus in Roermond heb ik al wat meer geleerd. Afgelopen jaar ben ik actief geweest in de Pubcie en de LIWcie, en hier heb ik veel mooie herinneringen aan overgehouden. Ik kijk er naar uit om dit jaar mee te draaien in het bestuur en ik hoop jullie op de borrels, de activiteiten en op het water te zien! We maken er samen een mooi jaar van!

15025318_901861149914580_3527011995630240603_o

Penningmeester
Hoihoi Lagakariers! Ik ben Elaine Albers, de penningsmeester van bestuur Planee. Ik ben 22 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van mijn onderzoeksmaster in Gezondheidswetenschappen. Ik ben in september 2015 lid geworden van Lagakari, samen met mijn mede-bestuursleden Marle, Marrit en Saskia. Zeilervaring had ik niet toen ik lid werd, maar door alle leuke zeilactiviteiten door het jaar heen begint dat steeds meer te komen. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financien van Lagakari dit jaar. Mocht je een keer een vraag hebben of ideeen/opmerkingen, dan ben je altijd welkom om bij me aan te kloppen! Dit kan in principe donderdag bij de borrel en mailen/whatsappen/bellen is ook altijd mogelijk. Hopelijk kom ik jullie vaak tegen op de borrels of genietend van de wind in een zeilboot!

_MG_4866

Hoofd Zeilcie
Lieve leden, ik ben Marrit Eulen en ik zal dit jaar het hoofd Zeilcie zijn. Ik ben 19 jaar en kom uit Lelystad, ik studeer gezondheidswetenschappen en zit nu in mijn tweede jaar. Ik ben sinds vorig jaar oktober lid van Lagakari en ben meteen actief geworden in de Opcie. Ik zeil al mijn hele leven en weet daardoor wel iets van zeilboten af. Ik hoop deze kennis over te zullen brengen en ik sta open om nog veel meer te leren! Op deze manier hoop ik komend jaar de vloot en de rest van het materiaal goed te onderhouden!

15032881_1161229903924083_3462868667792157281_n

Hoofd Pubcie
Beste leden,
Mijn naam is Max Mutsaers, het nieuwe hoofd PubCie. Ik ben 26 jaar, studeer European studies en kom uit het dorpje Hilvarenbeek (onder Tilburg). Sinds september ben ik lid van Lagakari en heb al vele mooie zeilmomenten en avonden met jullie mogen delen. Zeilen is voor mij een nieuwe sport maar, met de hulp van onze instructeurs ga ik me dat het komende jaar eigen proberen te maken. Ik verheug me op de komende zeilweekenden, wedstrijden en herinneringen die we samen zullen maken. Als je ooit goede ideeën hebt, mooie verhalen of zin in een praatje ben ik altijd bereikbaar.
Leden, we gaan er samen weer een geweldig jaar van maken!
Tot in de boot of de kroeg.

_MG_4900

Hoofd Accie
Heey lieve zeilers!! De nieuwe hoofd Accie stelt zich hier even voor. Ik ben Saskia van Ool, 20 jaar en studeer Geneeskunde in het 3de jaar. Ik kom uit Echt, het smalste stukje Nederland (ligt in Limburg). Ik ben lid geworden op het introkamp van September 2015 en sindsdien heb ik in de Pubcie en LIWcie gezeten. Lagakari heeft me al heel veel gebracht: vrienden, plezier en zeilen. Ik heb dan ook op de LIW mijn CWO 1 gehaald voor Kielboot, maar ik ga natuurlijk door en wil dit jaar mijn CWO 2 en misschien zelfs CWO 3 halen. Als hoofd Accie ga ik proberen allemaal leuke activiteiten voor jullie te organiseren. Zoals, crazy 88, cantus, cycling dinner, wijnproeven etc. Mijn doelstelling is om meer verschillende activiteiten te organiseren. Activiteiten die geen geld kosten (zoals de crazy 88) en activiteiten die wat meer kosten, maar dan heb je ook wat (bierproeverij). Als jullie nog leuke ideeën hebben hoor ik ze graag. Ik zie jullie op het water of bij Gabi’s.

_MG_4917

Copyright © Dandelion by Pexeto