Bestuur


“34e Bestuur Argo” ~2019-2020 ~ der M.S.Z.V. Lagakari

Voorzitter

Dorian Wevers

Lieve Lagakariërs,

Mijn naam is Dorian en ik ben dit jaar de voorzitter van Lagakari. Ik vind het geweldig dat ik zo kan bijdragen aan deze gezellige en sportieve vereniging.
Dit is mijn tweede jaar in Maastricht en bij de vereniging. Ik studeer Liberal Arts and Sciences aan University College Maastricht. Ik vind het ontzettend leuk om zelf te (leren) zeilen, maar ik vind het ook heerlijk om gewoon lekker op de boot te zitten (in de zon!)
Als bestuur staan we open voor al jouw feedback en ideeën We willen dat Lagakari een plek voor iedereen is. Mocht je vragen hebben stuur dan vooral een e-mail of spreek mij een tijdens de borrel
Ik hoop dat we samen een fantastisch zeiljaar gaan hebben, Lagakari voor de wind!

Liefs!

Secretaris

Jasmijn Godding

Ahoy Sailors,

Mijn naam is Jasmijn Godding en ik ben secretaris van Lagakari dit jaar! Ik kom uit het pittoreske Gemert (een dorpje in Brabant) en studeer sinds 2018 Liberal Arts en Sciences (ja, een van die hippies) hier in Maastricht. Ik ben nu een jaartje lid van Lagakari en heb het enorm naar mijn zin, al moet ik mijn zeil-kennis nog wel een beetje bijspijkeren… Vroeger hadden allebei mijn opa’s een zeilboot en ging ik wel eens met hun mee zeilen, waar ik hele goede herinneringen aan over heb gehouden. Verder ben ik bevriend geraakt met mensen van een zeilschool die me ook in hebben laten zien hoe leuk zeilen (en zuipen) is! Mijn doel voor dit jaar is om mijn CWO 3 te halen, zodat ik eindelijk ook echt zelf kan zeilen. Maar een nog belangrijker doel is om mijn jaar als secretaris zo goed mogelijk te volbrengen, mocht je dus ooit vragen of ideeën of wat dan ook hebben, dan weet je bij wie je moet zijn ;). 

Tot op het water (of in de Dikke), mates

Penningmeester

Bas Putman

Hoi iedereen!

 Ik ben Bas Putman en ik ben komend jaar de penningmeester van de vereniging! Ik zal me dus bezighouden met de financiële kant van Lagakari. Ik studeer European Law, en begin nu aan mijn tweede jaar hier in Maastricht. Ik hou er sinds jongs af aan al van om buiten en op het water te zijn! Ik ben dit jaar pas bij Lagakari gekomen, en heb eigenlijk nog geen zeilervaring, maar wel heel veel zin om het komende jaar hieraan te gaan werken en mijn diploma’s te gaan halen. Ik hoop je te zien binnenkort te zien op een van onze boten of op de borrel!

Commissaris Intern

Jonathan Mertens

Hallo Lagakariërs,

Mijn naam is Jonathan Mertens en dit jaar ben ik commissaris intern, vicevoorzitter, hoofd van Wesp, en co-hoofd van de Accie. Ik kom uit Lanaken (net over de Belgische grens) en via allemaal omzeilingen ben ik dan in Maastricht terecht gekomen voor de master Health Education and Promotion. Hiernaast volg ik nog een avondcursus tot leefstijlcoach. Vroeger ben ik begonnen met zeilen in een valk samen met mijn broertje en mijn ouders. Toen ik hierin mijn CWO 1 had gehaald, ben ik verder gegaan met laser zeilen, waarvoor ik CWO 3 heb gehaald. Helaas was dit ongeveer 10 jaar geleden en zag ik via Lagakari de ideale weg om het zeilen weer op te pikken! Nu zit ik in mijn 2e jaar bij Lagakari en hopelijk kan ik dit jaar nog meer gaan zeilen dan vorig jaar. Hopelijk tot snel op het water!

Hoofd ZeilCie

Stefan Raats

Heyyy! 

Mijn naam is Stefan Raats en ik ben hoofd ZeilCie dit jaar. Dat betekent dat ik samen met mijn committee ervoor zorgt dat onze vloot en de materialen in goede conditie blijft!

Een stukje over mijzelf: Ik ben 19 jaar oud en ik studeer biomedische wetenschappen (2e jaar). Ik had totaal geen zeilervaring voordat ik naar Maastricht ging, maar na een open zeil middag tijdens de inkom was ik meteen verkocht. Als ik niet in de haven ben voor onderhoud, dan is het wel om een zeillesje te nemen met een van onze schippers, om zo mijn levels omhoog te krikken. 

Samen zullen wij met de zeilen strak er een geweldig jaar van maken!

U kunt onze “privacy policy” vinden op www.lagakari.nl/policy 

Copyright © Dandelion by Pexeto